Lekker vanuit je eigen huis, geen reistijd, geen gedoe, privacy, in je pyjama;-) met de focus en de discipline van een studio les. Yeah!!!

Dit staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje mede omdat het helemaal in het gedachten goed past dat bewegen een integraal onderdeel van je dag moet zijn. Tenminste… als je je goed wilt voelen. Kortom; bewegend leven!

Onze online studio zit bomvol met korte video’s, bewegingstussendoortjes en tips&trics om je te motiveren meer te bewegen. De livestream lessen, dus het live volgen van een les van 60-75 minuten les, zal dit nog meer versterken.

Zodra je vaker en meer beweegt ga je voelen wat bewegen voor je doet. Natuurlijk is het super fijn om een soepel, sterk lichaam te hebben zonder pijntjes en kwaaltjes maar het mentale welzijn, het je goed voelen for-no-good-reason, is waarom we verslaafd worden aan bewegen. Het leven is gewoon te mooi om je niet goed te voelen. En ons lichaam steekt nu eenmaal zo in elkaar dat het hongert naar beweging. Alle hormoonsystemen belonen beweging! Dus ga ervoor! En zoals ik in de les heel vaak roep: “Je hoeft het niet leuk te vinden maar je gaat het vanzelf leuk vinden“.

Alle bodywise lessen van alle docenten kun je live thuis volgen!

Als je al een abonnement hebt dan kun je je heel gemakkelijk via het rooster in Yogibit aanmelden voor de livestream les. In de Yogibit app kun je kiezen welk rooster je wilt zien (je moet dan even naar het home scherm gaan) en dan klik je op het rooster en krijg je de keuze om alle roosters in 1 keer te zien of je kiest voor het studiorooster of het livestream rooster.

Een kwartier voor de les, open je weer de les in de app (want dan pas staat de link naar de livestream in de omschrijving). Klik op de link. En de rest volgt vanzelf. Je mag je eigen camera aanzetten (zodat wij jou ook kunnen zien) maar dat hoeft natuurlijk niet.

Heb je geen abonnement neem dan even contact op met info@bodywise.nu.

Contrast laat je leven. Gebruik deze tijd van contrast om te ontdekken hoe lekker het voelt om je fysiek goed te voelen.

Geniet!