Weer een persconferentie verder… Ik raak de tel kwijt. En dan is het voor mij echt even zuchten (zodat mijn middenrif weer ontspant;-) en weer doorgaan.

De looptijd van de gemiste lessen stel ik in Yogibit steeds handmatig bij zodat jullie voldoende tijd krijgen om de gemiste lessen in te halen. Ook kun je er straks weer voor kiezen om langer gratis gebruik te blijven maken van de online lessen. Gemiste lessen mag je vanzelfsprekend alleen inhalen bij een actief abonnement.

Naast de online lessen gaan we natuurlijk ook verder met de live zoom lessen. Vanaf 1 april kun je je via Yogibit aanmelden voor een les en je ontvangt dan via e-mail de zoom link voor die les. Heb je geen actief abonnement dan kun je je aanmelden voor een losse zoom les (8,50 euro).

Naast de woensdag en zaterdag ochtend, komt er ook een zoom les op de maandag avond van 17:30-18:30 uur. Als jullie andere wensen hebben dan hoor ik dat graag (info@bodywise.nu).

Ennnnnnnn…. we gaan weer detox-en!!! De body mind food detox kun je natuurlijk altijd individueel doen maar met een groep is het veel makkelijker en leuker. Ook dit is gratis als je een actief abonnement hebt. Zet de datum alvast in je agenda 12 t/m 21 april. En voorafgaand aan de detox is er op woensdag 7 april 20:00-21:00: intro en Q&A. Nadere informatie volgt.

En ten slotte wil ik jullie allemaal super bedanken voor jullie steun en loyaliteit. Het ontroert me ontzettend. Ik hoop dat we snel weer les mogen geven. Zodra we buiten les mogen geven doen we dat natuurlijk ook.

Liefs, Susanne