Het blijft altijd een hele uitdaging om de juiste benaming voor een les te vinden.
Gebleken is dat te veel verschillende namen verwarring geeft. Daarom hebben we sommige lessen “nieuwe” namen gegeven. Dus schrikt niet als je yin yang niet meer op het rooster ziet staan. Vanaf nu heet het gewoon weer yoga :-)

Er zijn bij Bodywise de volgende 3 type lessen:

Bodywise mix (60 min)- Deze actieve les bestaat uit een combinatie van pilates, yoga, functional flow en spierkracht oefeningen. De actieve oefeningen worden afgewisseld met rustige stretches. De les wordt verder aangevuld met ademhalingsoefeningen, HITT (high intensity interval training), NOD en neurologische “trucjes” als EFT en EMDR. Voor meer informatie klik hier.

Yoga (75 min) – Een yoga les bestaat uit actieve staande en zittende yogahoudingen (asana’s) en ontspannende, herstellende, yogahoudingen. De ademhaling en ademhalingsoefeningen (pranayama) is een essentieel onderdeel van de les. De les eindigt altijd een lange ontspanning (savasana). De yoga les op dinsdagavond is een intense les waarbij afwisselend Ashtanga en de hot serie wordt gegeven. Alle lessen zijn toegankelijk voor alle niveau’s. Voor meer informatie klik hier.

Yin Yoga (75 min) – In deze les is de focus voornamelijk op lange diepe stretches en herstellende oefeningen. Ook in deze les is de ademhaling en ademhalingsoefeningen (pranayama) een essentieel onderdeel van de les. Voor meer informatie klik hier.

In verband met Corona zijn er tijdelijk geen hot lessen. We willen de ruimte goed blijven ventileren. Daarom is het niet mogelijk om hoge temperaturen te realiseren. Als het weer kouder wordt doen we de panelen wel aan maar de temperatuur zal rond de 20-22 graden blijven. Draag dus laagjes (vestje, sokken en voor de yin les is het handig om een dekentje mee te nemen).