Hallo allemaal!

We zijn weer een maandje verder. Er is helaas nog steeds veel onduidelijkheid of sportscholen eerder open mogen dan 1 september, maar wij zijn in ieder geval super blij dat we weer les kunnen geven buiten in het park.

We zijn natuurlijk afhankelijk van het weer, maar so far so good. We passen de lessen aan op het weer. Zodra het lekker warm is kunnen we ook weer een volledige yin les op het rooster plaatsen. Bij slechter weer komt er een peak 8 training op het rooster. Dat is een super gezonde interval training waarbij je niet op de grond ligt.

Nu de lessen weer van start zijn gegaan, hanteren we vanaf 1 juni weer de normale abonnement regels: de lessen die je aan het begin van de maand krijgt zijn alleen die maand geldig.

De online lessen blijven sowieso gratis toegankelijk voor iedereen zolang we niet binnen les kunnen geven.

Je gemiste lessen van de maanden maart, april en mei ontvang je in de vorm van een extra strippenkaart (waar je ook vrienden gebruik van mag laten maken).

Je kan ook ervoor kiezen om af te zien van de strippenkaart en een half jaar langer gratis gebruik te kunnen maken van de online lessen vanaf het moment dat er weer binnen les gegeven wordt.

Als je kiest voor de gratis 6 maanden online lessen hoef je niets te doen maar als je kiest voor een strippenkaart mail dan even naar info@bodywise.nu (de strippenkaarten moet ik namelijk handmatig aanmaken in Yogibit).

Vergeet niet via Yogibit een plekje in de les te reserveren.  Als je iemand mee wilt nemen stuur dan een mailtje naar info@bodywise.nu zodat wij een extra plekje voor je kunnen reserveren. (Er wordt dan handmatig 1 extra credit van je abonnement afgeschreven).

Verder ben ik op zoek naar een grotere ruimte voor Bodywise. Als je tips/ideeën hebt dan hoor ik dat graag (info@bodywise.nu).

Blijf gezond en vergeet niet te genieten!