Beste Bodywisers,

We zijn heel blij dat we weer buiten les mogen geven.

Bij mooi weer

Natuurlijk zijn we hierbij wel afhankelijk van de weersomstandigheden en zullen we heel flexibel moeten zijn met inplannen van de lessen. Bij droog en redelijk warm weer (je moet nl wel op een matje op de grond kunnen liggen) geven we buiten les.

Kijk dus bij mooi weer op Yogibit en schrijf je in voor de les. Let goed op de lestijden want we hebben ze aangepast. Ook zullen we tussentijds aanpassen. Bij meer animo komen er meer lessen op het rooster. Eventuele wensen met betrekking tot het rooster horen we graag.

Yogibit

Om jullie snel te kunnen informeren (als er bijvoorbeeld last minute een les niet doorgaat) is het belangrijk dat je in je persoonlijke instellingen van Yogibit zodanig instelt dat we je kunnen  bereiken.

Klik in de app op Profiel

Vervolgens klik je op App-instellingen

Zet Push notificaties aan: er komt dan een lijstje tevoorschijn waarop je wachtlijst, afgelaste les en algemeen nieuws op groen moet zetten.

Heb je de app niet dan kun je ook via de web-versie aanklikken dat je email wenst te ontvangen.

RIVM- protocol

We zorgen natuurlijk dat we ons aan alle richtlijnen van het RIVM houden. In de Heemtuin is ruimte genoeg voor 1,5 meter afstand. En je moet natuurlijk je eigen mat meenemen. Bij de Gemeente Enschede heb ik een plan van aanpak ingediend met het Bodywise Corona protocol. Lees het goed door zodat we elkaar veilig houden.

We geven inmiddels al meer dan 10 jaar ’s zomers les in de Heemtuin. Het is een “afgesloten” deel van het Ledeboerpark waar we lekker ongestoord les kunnen geven. Als je nog niet eerder in de Heemtuin bent geweest, neem wat tijd voor de eerste les om te lokatie te vinden. Het staat met bordjes aangegeven maar het ligt wel een beetje verborgen.

Heemtuin – Abraham Ledeboerpark (Hengelosestraat tussen Enschede en Universiteit)

Als je met de auto komt dan is het 5- 10 minuutjes wandelen door het park (mooie warming-up en mentale cooling-down). Je fiets mag je in de Heemtuin parkeren.

Mocht je vragen hebben bel of mail (06-20886699 of info@bodywise.nu)

Tot snel op het matje :-)