Slide2

Wij blijven open in de zomer! De zomer is een prachtige tijd om juist te blijven bewegen. Door het warme weer is het lichaam toegankelijker, stretchen gaat makkelijker en het lichaam wil graag in beweging komen.

Ieder jaar lukt het ons om meer lessen op het rooster te houden (zomerrooster 2018) Natuurlijk zijn er veel deelnemers op vakantie. Om toch de groepen lekker vol te houden bieden we alle bodywise leden (ongeacht je abonnement) onbeperkt les aan in augustus!!!

Pak je kans en kom kosteloos vaker na de les:-)

Fijne zomer!

—–

We stay open in the summer! The summer is a wonderful time of the year to keep moving. The warm weather makes the body more accessible, stretching is easier and the body just wants to move more.

Every year we manage to keep more classes on the schedule (check our summer schedule 2017). We do like full classes and since many participants are away on holiday, we offer all bodywise members (regardless of your subscription) unlimited classes in August!!!

So use this opportunity to experience the effects of more classes (with no extra expenses) :-)

Have a beautiful summer!