Wordt verslaafd aan het gevoel van fit zijn!


zomerfit2018

– 10 dagen!

– iedere dag: 30 minuten pilates & 30 minuten (hard)lopen

– ’s ochtends van 6:15-7:15 (op weekdagen)

– ’s ochtends van 7:30-8:30 (in het weekend)

– kosten:  50,- euro (en je mag gratis mee doen met de body mind food detox)

– iedereen kan meedoen! ongeacht leeftijd, geslacht, maat, conditie, humeur,…

pilates

Pilates is een super effectieve lichaamstraining; je traint krachtige buikspieren (powerhouse!) die niet alleen je houding verbeteren, onderrug- nek- en schouderklachten verminderen, je veel energie geven, je spijsvertering versterken maar vooral… je dichter bij jezelf brengen!!!

(hard)lopen

Het gevoel van geluk is niets meer dan een biochemische balans in je lijf. Laat je bloed stromen en je hormoonklieren hun werk doen. De endorfinen (gelukshormonen) die vrij komen in een cardiovasculaire training geven je het gevoel dat je de hele wereld aan kunt. Daarnaast is een cardiovasculaire training natuurlijk gezond voor hart- en bloedvaten en  een makkelijke manier om gewicht te verliezen.

combi pilates & (hard)lopen

Lopen is eigenlijk stilstaan in beweging. Als je lichaamshouding uit balans is, dan zul je dat merken tijdens het (hard)lopen. Op lange termijn krijgt je klachten/blessures en op korte termijn is het lopen veel zwaarder dan dat het eigenlijk hoort te zijn. Je kunt het vergelijken met het uitbalanceren van een auto; een auto die niet goed uitgebalanceerd is zal meer brandstof verbruiken en uiteindelijk ook meer slijtage ondervinden.

datum

2 t/m 11 juli 2018!

lokatie

De lokatie is, als het weer het toelaat, buiten in het prachtige Ledeboerpark aan de Hengelosestraat, Enschede. Bij slecht weer is het binnen aan de Langestraat 11b.

tijdstip

Weekdagen van 6:15-7:15. Op zaterdag en zondag van 7:30-8:30

doe gratis mee aan de body mind food detox!

De ervaring leert dat de zomerfit heel goed samen gaat met de body mind food detox. Daarom mag je dit jaar gratis tegelijkertijd mee doen met de detox. Klik hier voor meer informatie.

aanmelding & betaling

Mail ons je gegevens (info@bodywise.nu) als je mee wilt doen. Je inschrijving is definitief bij betaling. Maak 50,- over op  NL51INGB0004843864 op naam van Bodywise.nu onder vermelding van je naam en “zomerfit 2018”. Of betaal contant bij de balie. Schrijf je snel in want vorige jaar waren we snel volgeboekt.

Als je ook gratis mee wilt doen aan de body mind food detox moet je je even via de detox site aanmelden: detox.bodywise.nu. In de bevestigingsmail ontvang je een kortingscode zodat je je gratis online aan kunt melden.

Als je lid bent van Bodywise en je heb gemiste lessen over mag je die gebruiken voor de zomerfit. Meld je wel even aan om een plek te reserveren.

Wat heb je verder nodig?! Goede loopschoenen en een (yoga)matje om de oefeningen op te doen.

Verander je lijf, verander je leven!