bodywise-12-5-jaar-promo

Beste (oud)deelnemer(ster),

Bodywise bestaat 12,5 jaar en dat willen we vieren! Met jullie!!!

Donderdag 3 nov 19:00-22:00 bij Bodywise.

Bodywise is wat het is dankzij jullie: de deelnemers. We hebben zo veel leuke, interessante, ondernemende leden die we graag even in het zonnetje willen zetten. Daarom organiseren we op donderdagavond 3 november een local-market-achtig feestje met een tedX-achtig open podium. Op de markt kunnen deelnemers hun dienst/product aanbieden en op het open podium mag iedereen die het wil 15 minuten de microfoon (voor podiumvrees kennen we een leuke oefening;-).

Doe mee!

Heb jij ook iets wat je graag wilt aanbieden via de local market of wilt presenteren op het open podium dan horen we dat graag (info@bodywise.nu of bel 06-20886699).

Onderstaande deelnemers doen al mee:-)

–  Astrid Schutrups Goodsforhome

– Claudia Bisschops moe-fit.nl

Fransis Faas laat ons zingen

Frouke Tigchelaar – Mouflon (Tribal Fusion/Flamenco Style Bellydance)

-Gerdie Schiphorst hartwerker tekendocent psychosociale zorgebgeleider

– Hans Krijnsen het kookatelier

Ineke ter Hedde stemcoach

– Inge Schuiting Spaans www.boombags.nl  PuurvanBuuf

– Ingrid Stulen www.puurbodymind.nl

Jacqueline Volker Ayurvedische massage

-Janneke Meijer ReAttach-therapie

-Jolanda Lefers  www.js-tijdvoorjezelf.

– Jessica van der Veen Body Stress Release

Loes Klatte NLP Coach

– Mathilda van Barneveld  beaute-nature

– Marian Koster massagepraktijk hengelo Doterra

– Marianne Schouten Mevrouw Janne

– Marjon Vos vosenpaard

-Nicoline Boogaards timemanagement, sales & teambuilding

-Rosalinde Coenders HaarKunst

– Sabine Wolters  www.detrainingsboerderij.nl

– Tania Kravets EFT coach mytopik.nl

– Walijne Schoenmaker Podotherapie Oost-Nederland Sportpodo.nu

Heb jij iets wat jij wil laten zien, laat het ons weten (info@bodywise.nu of 06-20886699) dan reserveren wij een plekje voor je.

Er is wijn!!!

Voor degene die denkt; “Ooops die Susanne drinkt geen alcohol, staan wij dan ook de hele avond droog?” Absoluut niet. Er is (biologische) rode en witte wijn. En Loes opperde het geniale idee dat het nu een mooi moment is om Pilates met een glaasje op te proberen. Aan het eind van de avond nemen we dus de proef op de som; gaat de roll-up beter met een glaasje op? Kun je opeens je tenen kussen of je been in je nek leggen? We gaan het testen;-)

Food

Het Kookatelier verwent ons met heerlijke hapjes. We openen de avond met een super gezonde paleo bonbon.

Het hoogtepunt van de avond: de loterij!!!

Net zoals bij ons 5-jarige-bestaan feestje houden we ook nu weer een loterij. Geen idee waarom ik dit zo leuk vind maar ik word al blij als ik er aan denk. Bij binnenkomst schrijf je je naam op een lot en gooi dit in de pot die al klaar staat.

Tot nu is de prijzenpot al behoorlijk gevuld: 1 jaar gratis onbeperkt les, 3 maanden gratis onbeperkt les, 1 maand gratis onbeperkt les, gratis deelname aan de Body Mind Food 10 day detox, pilates cirkel (wie wil die nu niet), aromatouch massage Doterra, 2 zakken heerlijke muesli PuurvanBuuf, 1 prachtige Boombag, gratis sessie muziek therapie van Carola Werger, behandeling van puurbodymind.nl, 2 reiki&voetbehandelingen van 1,5 uur behandelingen van js-tijdvoorjezelf.nl, kookworkshop bij Het Kookatelier, 3 sessies Body Stress Releasethat was easy-button, heerlijk flesje Wild Orange olie van Doterra, prachtige legging van Piekoriginals, portret tekening van Gerdie Schiphorst, sessie paardencoaching van Vosenpaard, 50 exemplaren van het Yoga International Magazin, een gratis behandeling bij Haar en Kunst t.w.v. 100,- euro, een kortingsbon komt voor een behandeling ReAttach (5 sessies met korting van 15%),  gratis sessie stem coaching van Ineke te Hedde, gratis sessie NLP coaching van Loes Klatte, prachtig boeket van bloem, gratis ayurvedische massage naar keuze incl. constitutietest met uitleg van Jacquelien Volker, heerlijke Weleda producten van Beauté Nature, …

Zoals Tony Robbins zo mooi zegt: “The secret to living = giving!”

Aanmelden:

Laat ons even weten of je komt (zodat wij voldoende ruimte, drank & food inslaan). Mail info@bodywise.nu, app/sms/bel naar 06-20886699 of teken je in op de intekenlijst op de balie. Natuurlijk mag je iemand mee nemen. Vermeld dat dan even bij het aanmelden.

Geniet!