0434a2f

Hi! Ik ben Irene Poppe, 29 jaar en sinds juli 2016 geef ik les bij Bodywise. Wie weet heb je in de zomer, of nog tijdens mijn opleiding, bij me op de mat gelegen.

Mijn doel als yoga- en pilatesdocent is om mensen een goed gevoel te geven bij bewegen, met meer energie en een krachtiger en fitter lijf de les uit te laten lopen en hen te helpen bij het vergroten van het bewustzijn in hun lijf (letterlijk je lijf goed voelen). Mijn lessen zijn lekker uitdagend, iedere keer weer anders en opgebouwd uit een mix van pilates, barre en yoga-houdingen. Ik geniet er ontzettend van om les te geven en vind het daarom ook super dat ik na de docentopleiding van Susanne door kon als docent bij Bodywise.

Naast dat ik les geef werk ik bij Nedap in Groenlo als Learning & Development Advisor. In mijn vrije tijd naai ik kleding, kook en bak ik veel en graag, ontsnap ik uit escape rooms met mijn vriend en vrienden (als het goed gaat :P) en maak ik graag mooie reizen.

IMG_0160