Slide1

 

 

 

 

 

 

 

 

In de zomer passen de temperatuur binnen aan; op de warme dagen gaan de panelen uit!

We zijn super blij met onze infrarood verwarmde yoga studio. Het trainen in een verwarmde ruimte heeft veel voordelen. De infrarood stralen voelen als de zon; ze verwarmen niet de lucht maar wel je lichaam. Het is dus een hele aangename warmte.

De effecten van training in een ruimte die wordt verwarmd door infrarood panelen zijn onder andere:

Hoger metabolisme = meer levensenergie

Doordat het lichaam warmer wordt moet je lichaam harder werken om van de warmte af te komen. Je gaat flink transpireren. De training voelt daarom als een cardio training en je metabolisme, vetverbranding, verhoogt.

Detox

Je huid is het grootste detox orgaan. De warmte zorgt ervoor dat je veel afvalstoffen kunnen uitzweten. Je huid gaat er beter uitzien en cellulites vermindert zichtbaar:-) Een ander belangrijk detox orgaan is je longen. De meeste afvalstoffen raak je via je ademhaling kwijt. De warmte en de intensiteit van de training zorgt ervoor dat je diepere ademhaling je longen mooi schoon ademt.

Flexibiliteit = bewegingsvrijheid = betere doorbloeding = souplesse = vrijheid

De infraroodstraling verwarmt je lichaam van binnen uit (warm tot op het bot). Deze warmte werkt heel ontspannend voor de spieren waardoor je veel soepeler wordt. De diepere stretches zorgen op hun beurt weer voor een betere doorbloeding en meer ruimte in gewrichten.

Juicy

Naast het feit dat de detox effecten je huid mooi schoon maken, stimuleert infrarood ook nog eens de collageen productie. Resultaat: goed gehydrateerde, schone, stevige huid.

Wat neem je mee naar de les?! Klik hier voor meer info.

Rooster en lestijden.

 

voordelen infra