10daydetox-hero

Een fantastische frisse start voor het nieuwe jaar:

10 day body mind food detox!

10 dagen waarin je anders gaat eten, denken & bewegen.  Doe mee! Het is niet zwaar, je krijgt geen honger, je kunt het prima naast je normale werkzaamheden doen. Sterker nog: je zult je fitter en beter voelen dan ooit tevoren.

Wat gaan we doen?

icon-food

Food

10 dagen zonder suiker (dus ook geen zetmelen, dus ook geen brood!). Toch eet je veel en zul je je heel verzadigd voelen. Je ontvangt voor iedere dag recepten. De basis is een super voedende ontbijt smoothie (je hebt een blender nodig!). Lunch en diner bestaan uit proteine (vis, vlees, eieren, tofu) en groenten (rauw, gekookt, roerbakken of geroosterd). Alles biologisch!

logobodywise

Body

Het eerste wat je iedere dag doet is bewegen. Via de body-food-mind-detox site kun je ieder dag van 6:30-7:00 mee doen met 30 minuten bodywise mix les. Je rolt je matje uit, zet je computer aan en klaar om te gaan. Als je wilt uitslapen mag je de les natuurlijk ook later volgen, maar altijd voor je ontbijt. Daarnaast zul je tijdens deze 10 dagen andere gewoontes aanleren die je lichaam dat frisse gevoel geven.

icon-mind

Mind

Suiker weglaten uit je eten en iedere dag bewegen heeft al ontzettend veel impact op je mindset. Je denken wordt rustiger en helderder. Naast meditatie en ademhalingsoefeningen leer je in deze 10 dagen nog meer trucjes om je mindset positief te beinvloeden.

Meten is weten

Via de website vul je iedere ochtend je meetgegevens is. We meten niet alleen gewicht en buikomvang maar juist ook je gemoedstoestand en energieniveau.  Zoals Tony Robbins zegt: progress equals happiness (vooruitgang staat gelijk aan geluk).

Kick-off meeting (vrijdag 27 febr. 19:00-20:00)

De vrijdag voor de detox beginnen we met een kick-off meeting. Je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn want alle informatie vind je ook op de site. Tijdens de meeting ontmoet je mede-detoxers en dat werkt er stimulerend. Er is gelegenheid tot vragen stellen en we maken een een ochtend smoothie.  Als je wel kunt komen: KOM! Want alles wat je samen doet is makkelijker. Er is ook een besloten bodymindfood facebook groep waarop je comments kunt achterlaten om elkaar te stimuleren.

Begeleiding

Tijdens de 10 dagen is Susanne zoveel mogelijk beschikbaar om via telefoon, mail, facebook  je te ondersteunen.

That was easy! meeting (woensdag 11 maart 19:30-20:30)

We sluiten de 10  dagen weer samen af. Ook deze bijeenkomst is optioneel want de informatie vind je ook op de bodymindfood-detox site. Maar het is natuurlijk fantastisch om van elkaar te horen wat een effect 10 dagen kan hebben op je lichaam en op hoe je je voelt.  En zeg nou eerlijk… 10 dagen is voor iedereen vol te houden. Omdat je je anders zult voelen, wil je niet meer terug naar wat was. Tijdens deze bijeenkomst krijg je tips over hoe nu verder te gaan.

Kosten:

Voor bodywise leden 59,50 euro

Voor niet bodywise leden 79,50 euro

Wat krijg je hier voor:

– bodymindfood-detox manual

– toegang tot de besloten bodymindfood-detox website met daarop iedere dag een nieuwe 30 minuten training, meditatie- en ademhalingsoefeningen, recepten, meten=weten app en nog veel meer tips en trics.

– toegang tot de besloten facebook-groep.

– 2 (optionele) informatie bijeenkomsten: “kick off” (vrijdag 27 febr. 19:00-20:00) en “that was easy?” (woensdag 11 maart 19:30-20:30)

– begeleiding: loop je vast, heb je vragen… bel/mail/sms/app!!!

Voor wie?

Voor iedereen!!! Het is geen intens programma. Het is heel goed te doen voor iedereen: jong of oud, fit of niet zo fit… Ondanks het feit dat het zo makkelijk is om te doen zul je verstelt staan van het effect.

Verander je lijf, verander je leven!