WWW.MAJORNO.RU

Een deelneemster kwam na de les naar mij toe en vertelde super enthousiast over een workshop die ze volgde bij Robin Joostens. Ze zei “jullie moeten elkaar echt ontmoeten” en “als jullie samen een workshop gaan geven ben ik zeker van de partij”. Na 1 gesprek met Robin, was ik net zo enthousiast als die deelneemster. Ik ben dan ook erg blij dat hij deze workshop bij Bodywise gaat verzorgen en ik ga zeker zelf mee doen.

Wie ben ik? Wat wil ik? En hoe laat ik dit ontstaan?

Tijdens deze clinics bestaande uit zes donderdagavonden ga je samen met Robin Joostens op een doeltreffende en inspirerende manier op zoek naar wie je bent, wat je wilt en hoe je dit bereikt.Je gaat op zoek naar ‘jouw passie’, je absolute drive en je ontdekt je onderscheidende kwaliteiten en je ontwikkelingsmogelijkheden. Welke activiteiten passen bij je, in welke omgevingen functioneer je het beste en hoe kun je je werk of activiteiten het beste vormgeven. Hoe overwin je blokkades op je weg en hoe maak je gebruik van krachtige doelrealisatie-technieken. Op een hele inspirerende, luchtige wijze zet Robin Joostens zijn unieke Profiler techniek in, samen met zijn ruime ervaring als trainer/coach. Wie ben ik…wat wil ik en hoe laat ik dit ontstaan, is een wervelende, inspirerende en doeltreffende cursus waarin je concrete stappen zult zetten op weg naar een nieuwe toekomst.

Tijd: donderdag avond 19:30-21:30 uur

Workshop dec & jan:
4 dec, 11 dec,  18 dec, 8 jan, 15 jan en 22 jan

Lokatie: Bodywise, Langestraat 11b, Enschede

Kosten :  €155,00 voor 6 avonden

Aanmelden: mail naar info@bodywise.nu of bel 06-20886699. Zodra het geld is overgemaakt op rekening NL51INGB0004843864 op naam van Bodywise onder vermelding van “I can do it”en “je naam” is je aanmelding definitief.