a4-ochtendintensive-2014

Als je goed wil voelen wat iets voor je doet, dan moet je het even iedere dag doen. Je voelt dan zo duidelijk de effecten van wat je doet. Dat bewustzijn zorgt ervoor dat je niet vanuit “moeten” of vanuit “plichtsbesef”, “discipline” komt trainen maar dat je WIL trainen. Je WIL dan bewegen omdat je weet dat het je zo’n goed gevoel geeft.

’s Ochtends vroeg trainen is heerlijk. Het lichaam is strammer (jezelf “goed voelen” is dus veel makkelijker), je hoofd nog lekker leeg, schone energie,…

Omdat je ’s ochtends de motor (je metabolisme) al aanzet, zul je de rest van de dag meer energie hebben en die vitaliteit in je lichaam voelen. Dat is natuurlijk al heel fijn. Maar het aller fijnste effect van ’s ochtends yoga doen is dat je de rest van de dag in de flow bent. Het intuitieve, creatieve deel van je hersenen is wakker en voert de regie. Heerlijk!

De lessen zijn een bodywise mix van yoga, pilates, de essentiële spierkrachttraining van de barre en een afsluitende ontspanning.

Data: 19-23 mei van 6:00- 7:00 uur!!! (daarna naar huis, douchen en ontbijten en genieten van een energieke, super effectieve dag)

Iedereen kan deelnemen. Ervaring met yoga/pilates/barre is niet nodig. Ook is het niet nodig om een topconditie te hebben en flexibel te zijn (dat gebeurt vanzelf:-).

Kosten: 50,- euro (Mocht je nog 5 gemiste lessen hebben staan, dan mag je die ook opmaken.)

Bij inschrijving committeer je je tot deelname ( je mag dus niet 1 dag in je bed blijven liggen)! Je inschrijving is definitief bij betaling. Maak 50,- over op  4843864 op naam van Bodywise.nu onder vermelding van je naam en “vroege-ochtend-intensive”. Of betaal contant bij de balie. Als je lessen van je abonnement wilt gebruiken mail dan naar info@bodywise.nu.

Wie doet mee? Ik heb er heel veel zin in.

Geniet!

“life begins at the end of your comfortzone”

Dit jaar bieden we bij de ochtend-intensive een detox-juice-pakket aan; iedere dag een verse raw juice direct na de les! Klik hier voor meer info.

a4-juices