“In balans, uit balans… Balans is een ongrijpbaar fenomeen. Net als je denkt dat je “het hebt”, gebeurt er toch weer iets waardoor je weer uit balans raakt. Ook bij yoga: sta je net lekker in die boomhouding, val je toch weer om!

 Vind je het leuk om iets meer te weten te komen over de relatie van het lichaam met de zwaartekracht? En hoe je je lichaam zo uit kunt lijnen dat de yogahoudingen zo weinig mogelijk impact hebben op je gewrichten?Doe dan mee aan de workshop Centered Yoga!Centered Yoga is ontwikkeld door Dona Holleman en gaat over de zoektocht naar balans tussen de twee polariteiten van de mens: de naar buiten gerichte, extraverte, actieve kant en de naar binnen gerichte, introverte, ontvangende kant. Hierbij pas je de volgende principes toe:

– het “niet-doen” van de geest
– het “niet-doen” van het lichaam
– het zetten van je intentie
– rooten (“wortelen”)
– centreren
– ademhaling
– verlengen

Tijdens de workshop gaan we verder in op deze principes en leer je ze toe te passen in de houdingen. In groepjes van twee of drie help je elkaar om nog meer opening te creëren in je lichaam en we voegen wat extra uitdaging toe door houdingen te doen op het balance board!

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op, want vol=vol!”

Tijd en datum:  zondag 2 februari 10:30- 12:00

Docent: Mariken

Lokatie: Bodywise, Langestraat 11b

Kosten:

20,- euro voor niet-Bodywise leden,

15,- euro voor Bodywise leden

Aanmelden: mail naar info@bodywise.nu of bel 06-20886699. Zodra het geld is overgemaakt op rekening NL51INGB0004843864 op naam van Bodywise onder vermelding van “centered yoga”en “je naam”is je aanmelding definitief.