Kom tijdens de proefeet een lesje proeven!:-)

Alle lessen zijn open, loop binnen, doe mee of kom kijken.

9:00-10:00 Bodywise mix les voor family&friends

Ieder jaar is er een openles bij Bodywise waarin de deelnemers vrienden, buren, familie mee mogen nemen naar de les. Het thuisfront vraagt zich vaak af wat doet hij/zij daar toch bij Bodywise op dat matje. Dit is een moment om ze deelgenoot te maken.  Ze mogen kijken of meedoen. En zoals bij alle lessen van Bodywise: iedereen is welkom… jong, oud, lenig en krakkemikkig:-)

10:30- 11:00 Workshop Ouder&Kind  -Geesje

Het komende seizoen verzorgt Geesje van Helios een serie van 4 workshops Ouder&Kind bij Bodywise. Ze gebruikt technieken van Rots&Water, Awareness through the Body en Sherborne om de relatie tussen ouder en kind te optimaliseren. Voor meer info klik hier.

11:15-11:45 Kinderyoga & Mindfullness  -Wilma en Marjolein

Wilma Azink (yogadocent) en Marjolein Blomesath (orthopedagoog)  geven het komende seizoen een blok van 8 lessen voor kinderen. Kom meedoen tijdens deze proefles om te ervaren hoe leuk het is om yoga te doen. Voor meer info klik hier.

12:00-12:30 Bodywise Barre – Susanne

Spierkracht, levenskracht, basis, zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid, zelf bewustzijn, veiligheid en heel veel energie krijg je van de barre oefeningen.  Deze oefeningen combineren we bij Bodywise in de mix lessen. In dit half uurtje kun je ze proeven.

12:45-13:15 Pilates; het belang van houdingspieren – Susanne/Mariken

Pilates is een fantastische manier om het lichaam uit te balanceren en van blessures als rug- schouder- nekklachten af te komen. Maar meer nog dan dat laat het je jezelf “goed voelen”.  Letterlijk en figuurlijk. De methode is bij  uitstek geschikt voor iedereen.

13:30-14:00 Yoga Swing – Wilma

We zijn heel blij met de “hangmatten” bij Bodywise. Op het rooster staat een aparte yoga swing les maar we gebruiken ze ook in veel andere lessen.  Wilma verzorgt binnenkort weer een workshop van 4 sessies.  Dus kom langs om even de hangmat te hangen. Wees wel gewaarschuwd want het werkt verslavend. Voor meer info klik hier.

14:15-14:45 Yoga -Susanne

De yoga die we bij Bodywise doen is een fysieke training. Je beweegt op en met de adem.  Intens en uit je comfortzone, speels en energiek.  De effecten voor je lichaam zijn souplesse, kracht, vitaliteit en schoonheid (from the inside out).  Mentale aspecten zijn meer zelfbewustzijn,  gevoel van basis en veiligheid,  zelfvertrouwen, weten waar jij voor staat, geduld, jezelf de ruimte geven, je hart volgen en nog meer genieten van het het hier & nu. Dus… doe mee!

15:00-15:30 Yin yoga -Wilma

Yin yoga is een zachtere fysieke yoga training; de houdingen worden langer aangehouden.  Intense stretches en ontspanningshoudingen waarbij de adem centraal staat.  Heerlijk! maar vergis je niet; de uitwerking is misschien intenser dan dat je op het eerste oog zou verwachten. Kom gewoon proeven.

Voor geen van deze lessen hoef je je aan te melden maar kom op tijd want vol=vol;-) Kijken kan altijd.

Tot ziens!