Vaak hoor je mij in de les zeggen: “in een yogales ben  jij de masseur en de gemasseerde”. Een asana (houding) in combinatie met jouw ademhaling is de massage. Deze workshop zal je nog meer daarvan overtuigen. Verder is deze workshop niet alleen een kadootje voor jezelf maar zal je omgeving er ook van meegenieten;-)

Deze eendaagse workshop is vooral gericht zijn op het in balans brengen van je rug, nek en schouderregio.  Omdat je de strekkingen niet zelf hoeft te doen maar de masseur je vanuit ontspanning in de strekkingen brengt, kun je nog dieper in de strekkingen gaan, met je aandacht helemaal daar zijn en vanuit volledige ontspanning eventuele blokkades loslaten.  Daarmee vult Thaise yogamassage yoga perfect aan!

Wat is Thaise Yogamassage?
Thaise Yogamassage is een massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en Chinese acupressuur. Door de combinatie van Metta (liefdevolle aandacht) met aan de yoga ontleende strekkingen, meditatie en acupressuur, werkt de massage op lichamelijk, geestelijk als energetisch niveau diep door. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar Je lichaam ontwaakt, wat vast zit wordt letterlijk weer in beweging gebracht. Je komt weer bij jezelf, tot rust, in je lijf.

Docent
De workshop wordt gegeven door Tirza Bottema, hoofddocent en grondleger van Thai Dee©. Ze is van oorsprong fysiotherapeut en cultureel antropoloog, maar ze is al sinds 1991 met hart en ziel bezig met de Thaise Yogamassage en geeft sinds 1995 les.

Tirza woonde twee jaar in Thailand en gaat nog steeds regelmatig terug om zich verder te verdiepen in de Thaise massage en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ze studeerde onder andere bij Pichest Boonthumme, de School of Massage for Health, Nid Chaimongkol (mama Nid), ITM, de Sunshine school, Ajarn Sinchai en Napath Paesuwan.

Tirza geeft met veel persoonlijke aandacht en liefde voor het vak les en weet een heel rustgevende sfeer neer te zetten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tirza (www.yogamassage.nl of 06 39100430)

Voor wie?

De workshop is voor iedereen. Je hoeft geen yoga- en of massage- ervaringen te hebben.

Datum & tijd: 30 aug  2013 10:30 uur-17:15 uur

Lokatie: Bodywise.nu, Langestraat 11b,  Enschede

Kosten: 50,- euro

Aanmelden: Je kunt je telefonisch (06.20886699) of via e-mail info@bodywise.nu aanmelden. Je betaalt 50,- euro vooraf. Dit bedrag mag je overmaken op giro 4843864 op naam van Bodywise.nu onder vermelding van je naam en “thaise yogamassage workshop”. Of contant betalen bij bodywise. Na betaling is de inschrijving definitief.