‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’

De vraag die ik mezelf iedere dag stel is “hoe kan ik mijn leven nog lichter en lekkerder maken?”. Ik verheug me dan ook ontzettend op de workshop die Sabine Wolters (jij in zicht) voor Bodywise gaat verzorgen:

Ontdek wat je beweegt met Big Five for Life

Haal jij uit je leven wat erin zit of word je ook regelmatig geleefd door de waan van de dag? Hoe zou het zijn als je meer  tijd, energie en aandacht kunt besteden aan wat je echt belangrijk vindt? Aan dat wat je echt wilt?

Tijdens de workshop ‘Big Five for Life’ sta je stil bij wat jou daadwerkelijk beweegt. Waar droom je van? Wat geeft jouw leven zin? Wat zijn je drijfveren? Wat zijn de vijf belangrijkste dingen in het leven die je wilt doen, zien, beleven?

We staan stil bij de vraag “wat wil ik nu echt in dit leven?” en op welke manier je het ook werkelijk voor elkaar krijgt om meer tijd en energie te steken in dat wat jij belangrijk vindt.

Dit alles gebeurt d.m.v. oefeningen, video’s, voorbeelden.

Een ontspannen, inspirerende, interactieve workshop en direct toepasbaar in de praktijk. Gericht op wat je wel wilt in plaats van wat jeniet wilt.

Datum: 20 januari 2013

Tijd: 12:30 uur tot 16:30uur

Kosten: 40,- euro

Aanmelden: via info@bodywise.nu (of bel 06-20886699)