De weersvoorspellingen zijn goed voor volgende week!

Als je nog mee wilt doen. Meld je snel aan! Er is nog plek.

Iedere dag 1 uur voor jezelf. Het hele doel van de zomerfit is te leren bewegen met ease&flow. Hierdoor zal het bewegen je meer energie geven dan dat het kost. Dus dat uurtje tijd investeren heb je er zo weer uit.

De zomerfit is voor iedereen: de ervaren loper die nog lichter wil lopen en/of van blessure af wil, degene die nog nooit heeft hardgelopen en dat graag wil leren, als je meer wilt begrijpen hoe body& mind samenwerken, als je meer energie wilt, als meer ease&flow wilt ervaren, voor iedereen die zich gewoon lekkerder wil voelen…

Je hoeft niet (hard) te lopen maar kunt ook wandelen. Dat is namelijk een fantastisch manier om te focussen om je lichaamshouding. Pilates traint je houdingspieren en die gebruik je vervolgens weer de hele dag; cross-functional training.  Dit is waarom je lichaam zo snel verandert.