Stani is weer in het land. Sommige van jullie hebben reeds met haar kennisgemaakt op het 5-jarig Bodywise feest in Mac Berlijn. Stani is Crystal Healer die Bali, India en Hawaii als woonplaats heeft en de wereld rond reist.

Dinsdag 24 april komt ze bij Bodywise om een interactive gathering te verzorgen.
Stani brengt Crystal Healing Jewelry, Healing Wands, Pendulums, 7 Chakra Enkelbanden en Medicinale Amuletten mee. Ze zal informatie en uitleg geven over de werking van de Crystals. Daarnaast bestaat de mogelijk om haar Crystals te kopen.

Alles is gemaakt met de intentie van bescherming en helen. De devotionele Rudraksha Beads koopt stani altijd in tempels in India en ze wast ze met het heilige water van Gangga of laat ze zegenen door een Hindu priester. Ook de Buddha’s, Ganeshas en Totem dieren zijn met de hand gecarved door een priester in Bali zodat alles in lijn is met de intentie. De Crystal wands maakt Stani zelf in Mother India met Crystals van de Himalayas.

Vanaf 20:30 uur is iedereen van harte welkom. Ze vertelt over de Chrystals en haar mystieke avonturen… Vragen zijn altijd welkom.

Kosten: gratis:)

Aanmelden: niet nodig

Lokatie: Langestraat 11b, Enschede

Tijd: 20:30 dinsdag 24 april