De firewalk is echt een prachtige manier om diep, diep, diep van binnen te voelen dat je zoveel meer kunt dan dat je denkt dat je kunt.

Beter gezegd; wat jij denkt dat je kunt, dat kun je!  Alle lessen bij Bodywise gaan hierover: je gedachten creëren je lijf, creëren je leven. Wanneer je dus in staat bent je gedachten te beheersen, beheers je je leven.

Inmiddels heb ik 2 keer over de hete kolen gelopen onder begeleiding van Tony Robbins (samen met 5000 andere deelnemers:) Hieronder zie Oprah hetzelfde doen. “Life changing.”

Ik ben dus ook heel blij met onderstaand initiatief. Überhaupt het feit dat ze meer aandacht aan voeten geven, vind ik fantastisch. Vaak zeg ik gekscherend ik de les: “Geluk zit in je tenen”. Je voeten hebben ontzettend veel impact op je lichaamshouding, dus op de bewegingsvrijheid in je gewrichten en het functioneren van je organen.

Maar de kans om gratis onder begeleiding op het Ei van Ko in Enschede over de hete kolen te kunnen lopen is helemaal fantastisch. Dus… meld je snel aan. De gegevens vind je onder de foto.

 

 

DEMONSTRATIE VUURLOPEN

BIJ INTRODUCTIE ROESSINGH TO GO!

ZATERDAG 28 APRIL 2012 11.00 – 15.00 UUR

– EI VAN KO – ENSCHEDE –

28 april zal Roessingh to go! gelanceerd worden. Roessingh to go! is een gemaksformule gericht op directe oplossingen voor voet- en mobiliteitsproblemen. Voeten krijgen niet alle aandacht die ze verdienen en daar willen we wat aan veranderen!

 

Vuur blijft boeien. Het vuurlopen als techniek van oude culturen in een eigentijds jasje. Loop blootsvoets over kolen van 1000 °C! Het is een onvergetelijk moment en gevoel van euforie als je op deze wijze je grenzen hebt verlegd. Vuur is vanuit de oudheid al een krachtig medium geweest tot het aanzetten van vernieuwingen. De fascinatie van angst, uitdaging en overwinning. Je wordt lichtvoetig en zet een stap die je bevattingsvermogen te boven gaat. Ontdek je persoonlijke kracht. Laat oude belemmerende gewoontes, gedrag en emoties los en creëer ruimte voor focus, energie en enthousiasme.

 

Is deze demonstratie / workshop iets voor jou?
Je bent in voor nieuwe uitdagingen. Je wilt meer van je verborgen kwaliteiten ontdekken; je wilt je grenzen verleggen en durft dat ook! Je zult meer motivatie, enthousiasme en focus ontwikkelen; je leert hoe je te allen tijde actie kunt ondernemen; je gaat je twijfels, onzekerheden en angsten in daadkracht omzetten; je gaat vooral veel plezier beleven tijdens deze demonstratie/ workshop.

 

Er zijn demonstratie/ workshops op de volgende tijden:

  • 11.30 uur
  • 12.15 uur
  • 13.00 uur
  • 13.45 uur
  • 14.30 uur

De demonstratie / workshop wordt verzorgd door Sacha van Uden en Miranda Schepers beide ervaren  instructeur vuurlopen en werkzaam bij ‘Break the Border’ uit Apeldoorn. De totale duur per workshop ligt rond de 30 minuten.

De opbouw van de workshop ziet er als volgt uit:

In de workshop vuurlopen werken we in een aantal stappen toe naar het doel van de workshop; met blote voeten over een heet kolenbed lopen. Er wordt allereerst een instructie gegeven over het hoe en wat en er wordt een eigen risico verklaring doorgenomen die getekend moet worden door de deelnemers. Geen instructie gevolgd en/of eigen risico verklaring niet ondertekend = niet lopen!

Daarna zul je deelnemen aan een opwarmoefening met als thema “er zit meer in voeten”. Je zult uitgedaagd worden een “symfonie” te creëren door diverse ritmes te maken met je voeten. Nadat de voeten warm zijn en je in de juiste sfeer/ energie bent gekomen, zullen we het vizier gaan richten op het vuur en je klaarmaken voor het hoofddoel: het lopen over hete kolen.

De workshop zal gegeven worden door twee instructeurs en de totale duur per workshop ligt rond de 30 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemers).

Heb je belangstelling voor deze demonstratie/ workshop dan kun je je opgeven bij Roessingh to go!
per telefoon 088 – 9990800. Per demonstratie kunnen er maximaal 5 personen deelnemen.

Deelname is gratis en vol=vol! Als je belangstelling hebt, geef je dan snel op!