8 Maart 2012, Vrouwen maken het verschil


4Human Training & Coaching nodigt je uit voor een:
Energiegevend & inspirerend vrouwen evenement op 8 maart 2012

Vrouwen maken het verschil !
Jouw inzet maakt een verschil in de organisatie waarin je werkt. Maar benut jij je potentieel optimaal? Er is  een manier om nog meer energie en plezier uit je werk en je leven te halen. Trakteer jezelf op Internationale Vrouwendag op een inspirerende, bewustwordende en energiegevende middag & avond, speciaal voor jou, geïnteresseerd in ontwikkeling.

Volg tijdens deze middag & avond interessante workshops; deel ervaringen met andere vrouwen en krijg handvatten om meer energie uit jezelf te halen. We bieden een bijzonder programma inclusief een heerlijk diner en alle drankjes. Laat je verrassen en bestel hier jouw toegangskaart! Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, zorg dat je erbij bent!

Programma:

15.30 uur             Welkom bij Parklocatie de Jaargetijden te Enschede

16.00 uur             Opening door Philia Spijker en Leonie Kappert van 4Human Training & Coaching

16.30 uur             Start workshops 1e ronde, keuze uit:
1. Lezing ‘Van Denken naar Voelen’ door Hanneke van Gompel
2. Workshop ‘Werken vanuit intuïtie‘ door Susanne Klappe

17.30 uur             Aan tafel voor een heerlijk diner

19.00 uur             Start workshops 2e ronde, keuze uit:
1. Workshop ‘Smart & Sexy’ door Lisa Portengen
2. Workshop ‘Spelen met je stem’ door Simone Awhina

20.00 uur             Aan tafel voor het Grand Dessert
Zin in Energie! door Leonie Kappert

21.00 uur             Optreden van Simone Awhina

21.30 uur             Afsluiting

22.00 uur             Einde


Aanmelden
Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Dus wees er snel bij!

Kaarten kosten 127,00 Euro excl. btw
Meld je je aan op persoonlijke titel dan kost een kaart 87,00 Euro incl. btw
Voor aanmelden klik hier

Locatie:
Parklocatie De Jaargetijden, Parkweg 49, 7513 CN Enschede   www.dejaargetijden.nl


Simone Ahwina Simone Awhina

‘Spelen met je stem’
Tijdens deze workshop ontdek je dat jouw stem meer is dan alleen een middel om te praten of te zingen. De stem en klanken zijn een mogelijkheid om gebieden in jezelf los te maken. Om als het ware jouw lichaam weer in harmonieuze trilling te brengen. Daar gaan we in deze workshop mee spelen. Lees meer op:www.simoneawhina.com

Susanne KlappeSusanne Klappe

‘Werken vanuit intuïtie’
In deze workshop laat Susanne je ervaren hoe je je intuïtie kunt versterken, je onderbuik gevoel kunt gebruiken en je hart kunt laten spreken. Zij werkt o.a. met lichamelijke oefeningen zonder dat je ervoor in je trainingspak moet. De voornaamste bodywise principes ‘adem’, ‘(glim)lach’, ‘kijk naar de horizon’ en ‘jezelf goed voelen is je letterlijk goed voelen’ komen aan bod. Lees meer op:www.bodywise.nu

Hanneke van GompelHanneke van Gompel

‘Van denken naar voelen’
Vanuit het motto ‘Een mooiere wereld, bewustzijn begint bij jezelf,’ neemt Hanneke je mee in haar levensverhaal. Thema’s als: (controle) loslaten, perfectionisme
en behoefte aan erkenning komen hierbij aan de orde. Ervaar het als een moment van bezinning. Een moment voor jezelf om over je eigen leven(smissie) na te denken. Lees meer op: www.vandenkennaarvoelen.nl


Lisa Portengen

‘Smart & Sexy’
Lisa is Smart & Sexy en laat vrouwen ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart. En Sexy. Hoe bewust ben jij van jouw mogelijkheden en wensen? En op welke aantrekkelijke manier ga jij dat in je leven toepassen? Laat je inspireren door Lisa in deze workshop. Lees meer op: www.smartensexy.nl