Oneness vindt zijn oorsprong in India, de bakermat van spiritualiteit. Het belangrijkste instrument van Oneness is de Deeksha. Dit is een overdracht van energie die zorgt voor groei in bewustzijn, waardoor je merkt dat er helemaal niet zo veel is om over na te denken. Het wordt dan mogelijk het leven te ervaren zoals het is en meer te genieten van je werk, je leven en je relaties. Je ontdekt eenheid in jezelf en met je omgeving.

Tijdens iedere bijeenkomst wordt naast de Deeksha een korte Oneness teaching,oefening of meditatie gegeven door Oneness trainers (Florian en Jos) die zijn opgeleid aande Oneness University in India. Wereldwijd hebben miljoenen mensen dankzij vergelijkbare bijeenkomsten het volgende ervaren:

– Gezondheid en Vitaliteit

– Leven vanuit je hart

– Betere Relaties

– Contact met het “hogere”

– Succes in werk en carrière

De eerste wekelijkse bijeenkomst start donderdag 5 april om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. Je bent welkom vanaf 19:15 uur.

De kosten zijn 5,- (contant te betalen aan het begin).

Voor meer informatie: onenessenschede@gmail.com

Kom langs en begin de ontdekking!