Lachen is lekker.

Een slappe lach is fysiek overweldigend. Iets neemt het roer over. Van een goed slappe lach kun je letterlijk buikspierpijn krijgen. Dat zijn de spieren die we bij pilates & yoga wakker maken. Kan geen toeval zijn.

De schud-massage, een overdosis gelukshormonen, het even niet kunnen ademen (je creëert een soort vacuum en daarna hap je weer naar lucht om het er vervolgens weer uit te bulderen)… Mega gezond.

De slappe lach heet “slappe” lach omdat het je spieren ontspant. Daar kan geen massage tegen op.

Zou het niet fantastisch zijn om iedere dag in ieder geval 1 keer een slappe lach te hebben.

Volgens mij is het heel persoonlijk wat bij iemand een slappe lach opwekt. Onderstaand filmpje werkt in mijn geval heel goed. Een slappe lach is absoluut trainbaar. Gewoon vaak doen. Op facebook heb ik een hele riedel filmpjes verzameld die mij aan het lachen maken.

 

Fenton!!!:)))))