Had ik dit maar eerder geweten!

Nu weet ik dat er niets, absoluut niets, belangrijker is dan jezelf happy te voelen. En dat dat de manier is om dingen voor elkaar te krijgen in dit leven. En dat hard werken letterlijk tegen werkt.

De eerste en enige verantwoording is jezelf in een happy “state” te krijgen. En gelukkig zijn daar trucjes voor.

Vroeger dacht ik eerst moet ik dat hebben (vul maar in… geld, baan, auto, iphone, man, hond, kind, meer geld, reizen …. : ). Pas als ik dat heb, dan ben ik gelukkig. Zo grappig dat het andersom werkt… word eerst gelukkig en dan komt de rest vanzelf.

Had ik dat maar eerder geweten! Had heel wat jaren van hard werken gescheelt en ik moet er niet aan denken wat ik allemaal moeiteloos had kunnen creëren…

Had ik dit maar eerder geweten! Grappig. Ik wist het natuurlijk als kind. Kinderen leven dit. John Lennon bleef authentiek genoeg om het te blijven leven.

Gelukkig weet ik het nu. En nog gelukkiger… is het feit dat ik nu weet hoe ik mezelf vrolijk kan maken. Het zijn trucjes. Oefen! Oefen in vrolijkheid!

Geniet!

Reduce your workload by 30% and increase your fun load by 30% and you will increase your revenues by 100%. And you will increase your productivity by 10,000%. (If there could be such a percentage.) More fun, less struggle — more results on all fronts. — Abraham