Maandag gaan we met de zomerfit beginnen. Heerlijk. Iedere dag een uur in het bos; 30 minuten pilates en 30 minuten (hard)lopen. De kracht van het zomerfit programma is dat je iedere dag aanwezig bent. Ook wanneer je spierpijn het, ook wanneer je je niet zo top voelt,… Het doel is om te leren luisteren naar je lijf.

Door tien dagen iedere dag een uur met je lichaam te werken, kun je prachtig ervaren wat je lichamelijk conditie beïnvloedt. Is het wat je gedaan hebt, gegeten/gedronken hebt of zijn het je gedachten (mindset), die het bewegen licht of zwaar maken?

Mocht je nog mee willen doen meld je dan snel aan. Loopschoenen/matje meer heb je niet nodig. Je mag per dag kiezen of je ’s avonds of ’s ochtend deelneemt. Maar… je moet iedere dag komen:)

“Word verslaafd aan het gevoel van fit zijn!”