Akelig gezond & akelig lekker & super simpel om te maken.

De bodem:

  • 1,5 kopje amandelen
  • 1,5 kopje dadels zonder pit (die dikke medjool dadels zijn echt de lekkerste)
  • 4 eetlepels extra vierge cocosolie
  • 4 eetlepels biologische rauwe cacaopoeder

Gooi alles in je keukenmachine. De cocosolie even “au bain marie” (potje in een pannetje met warm water zetten) verwarmen zodat je 4 eetlepels vloeibaar kunt toevoegen. De bodem van een taartvorm bedekken met deze heerlijke mix en lekker platduwen met je handen (die vervolgens weer afgelikt moeten worden:) wel handen wassen daarna!).

Voor de topping:

  • 2 rijpe advocado’s
  • agave stroop
  • 4 eetlepels extra vierge cocosolie
  • 4 eetlepels biologisch rauwe cacaopoeder

Gooi alles weer in de keukenmachines.  Wel tussendoor proeven om te bepalen hoe zoet je het wil maken met de agave stroop. Niet te lang laten draaien want daar houden de advocado’s niet van. Verdeel de topping over de bodem. En zet de taart even in de koelskast om te harden.

Gezonder kan niet! Rauwe cacao en ook the cocos olie zijn echt superfoods.

Enjoy!