“No citizen has a right to be an amateur in the matter of physical training… what a disgrace it is for a man to grow old without ever seeing the beauty and the strenght of which his body is capable.” -Socrates-

“Geen mens het recht om een amateur te zijn op het gebied van fysieke training… wat jammer om oud te worden, zonder de schoonheid en de kracht van het lichaam te hebben ervaren. Socrates- (vrij vertaald:)

Prachtig! Socrates heeft absoluut gelijk. Geef jezelf de kans om je lichaam te ontdekken. Je zult verstelt staan.

Soms zeggen mensen tegen mij dat lichaamstraining (yoga, pilates of wat dan ook) niet hun ding is. Voor mij is dat zo onlogisch. Voor iedereen die lichaam heeft (dus dat is iedereen) is lichaamstraining natuurlijk een ding. Je hoef het niet leuk te vinden maar het hoort er gewoon bij.

Iedereen met een lichaam hoort ten eerste er voor zorg te dragen om er ten tweede van te kunnen genieten. Een soepel, krachtig, energiek, gezond lichaam is de grootste rijkdom in je leven.