kom juist wel naar de les als je je niet zo goed voelt…

Je leert het beste naar je lichaam luisteren wanneer er iets aan de hand is…als je niet lekker in je vel zit… iets onder je leden hebt… ergens vast zit… of ergens een blessure hebt. Je lichaam geeft je juist dan ontzettend veel feedback tijdens de les. Prachtige kans om je lichaam te beter leren kennen. Je hoeft niet alle oefeningen mee te doen, je kunt de intensiteit aanpassen…maar kom en luister naar je lichaam. Dit zijn de beste lessen. En je zult versteld staan hoe snel je lichaam zich herstelt wanneer je accepteert en respecteert wat er is. Breng de docent voor de les op de hoogte  zodat we je beter kunenen begeleiden.

kom juist wel naar de les als je het te druk hebt…

Ten eerste geeft de les je heel veel energie. Qua time management is het dus een uurtje investeren en er een dag vol energie voor terug krijgen.

Ten tweede is het bewust trainen van je lichaam een hersentraining; je traint dat deel van je hersenen waarin oa. je intuitie , creativiteit en flow zit. Het werk dat je moet doen gaat dus veel makkelijker.

Ten derde heb je minder stress…dus minder onnodige gedachten…dus kun je beter focussen…je werkt efficienter en ben eerder klaar.

Dus…

kom en geniet!